NaslovnicaVijestiLegendarni Claudio Pizarro donio odluku o nastavku svoje karijere i iznenadio nogometnu...

Legendarni Claudio Pizarro donio odluku o nastavku svoje karijere i iznenadio nogometnu javnost!

Claudio Pizarro, legendarni pruanski nogometaš te legenda Bundeslige i Werdera iz Bremena, najavio je da će nastaviti svoju profesionalnu karijeru i iduću sezonu, znakon čega će okačiti svoje kopačke o klin i završiti svoju karijeru.

“Želim završiti svoju karijeru u formi, tako da je najbolje da igram i iduću sezonu što znači do ljeta 2020. godine”, rekao je 40-godišnji Pizarro, nogometaš Wedera. On je u Njemačku, tačnije u Bremen stigao davne 1999. godine a čak tri puta se opraštao od zelenog dresa.

Napušta Leeds?! Marcelo Bielsa na stolu ima ogromnu ponudu italijanskog velikana!

Godine 2001. otišao je u Bayern München – sa kojim je osvojio Ligu prvaka nakon čega je otišao u London i potpisao za Chelsea. Godine 2009. vratio se u Bremen, prošlu sezonu proveo je u Kölnu, a ove godine mreža je ponovno tresao u dresu Werdera.

U elitnoj njemačkoj ligi postigao je ukupno 197 golova, dugo je bio najbolji strijelc lige svih vremena, što se tiče stranaca a ove godine ga je pretekao napadač Bayerna, Poljak, Robert Lewandowski.

Na vječnoj listi strijelaca se nalazi na šestoj poziciji a takošer je i najstariji strijelac u historiji lige jer je ove sezone tresao mrežu sa napunjenih 40. godina.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!