NaslovnicaVijestiNapušta Leeds?! Marcelo Bielsa na stolu ima ogromnu ponudu italijanskog velikana!

Napušta Leeds?! Marcelo Bielsa na stolu ima ogromnu ponudu italijanskog velikana!

Marcelo Bielsa, karizmatični argentinski trener, vjerovatno neće moći ponovno pokušati s Leedsom izboriti nastup u Premier ligi. Na njegovu je adresu došla ponuda jednog od najvećih talijanskih klubova.

Argentinski trener Marcelo Bielsa se ove sezone nije kvalificirao u Premier ligu u Leeds Unitedu, ali kao i obično, za ekipama ovog fantastičnog stručnjaka se uvijek diže velika prašina. Njegova epizoda u Leedsu nije imala sretan epilog, ali u klubu dugo nisu uživali u tako spektakularnoj sezoni, pa ne čudi što menadžment kluba želi obnoviti suradnju s njim na još godinu dana.

Transfer glasine: Bayern dovodi veliko pojačanje, Inter kupuje reprezentativca Njemačke, Carrasco se vraća vrhunskom nogometu

Zbog pregovoaračkog hira Bielse, nitko ne zna kakvu će odluku donijeti, ali u međuvremenu na njegovu adresu je stigla ponuda od italijasnkog velikana iz grada u kojem je već radio kao trenera, ali svega DVA DANA!

Sky Sport Italia izvješćuje da je uprava Rome oduševljena zbog ideje da bi nakon odlaska Claudio Ranieria upravljanje timom moglo biti povjereno 63-godišnjem Bielsi, koji je potpisala ugovor s rimskim gradskim rivalom Laziom 2016., ali ga je prekinuo “slomljen obećanja klupskog menadžmenta” nakon samo dva dana.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!