NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Bayern dovodi veliko pojačanje, Inter kupuje reprezentativca Njemačke, Carrasco se...

Transfer glasine: Bayern dovodi veliko pojačanje, Inter kupuje reprezentativca Njemačke, Carrasco se vraća vrhunskom nogometu

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Inter je izrazio interes za dovođenjem Jeromea Boatenga iz Bayern Münchena, tvrdi Bild. Osvajač Svjetskog prvenstva mogao bi biti među onima koje će ovog ljeta prvaci Bundeslige prodati, jer žele osvježiti ekipu a i već su doveli dva defanzivna pojačanja.

Portugalski lobi: Ronaldo in Mendes Juventusu nude novog trenera!

Bayern München spreman je u djelo sprovesti svoj interes za napadača Manchester Cityja Leroy Sanea, tvrdi Kicker. Njemački internacionalac je u nemilosti pod vodstvom Pepa Guardiole u Manchesteru i vrlo lako mu se može ponuditi prilika da krene kući ovog ljeta, koju bi on objeručke prihvatio.

Yannick Carrasco je ostavio otvorena vrata Arsenalu da ponovno razmisli o svom interesu za njegove usluge ovog ljeta, a Belgijanc je priznala da je zainteresirana za izazov u Premier ligi. U razgovoru za The Sun je rekao: “Engleska bi bila dobra liga za mene. Mislim da bi tamo bio uspješan. Ako bi imao priliku otići u Englesku, zašto ne bi otišao?”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!