NaslovnicaVijestiPortugalski lobi: Ronaldo in Mendes Juventusu nude novog trenera!

Portugalski lobi: Ronaldo in Mendes Juventusu nude novog trenera!

Tko će biti novi trener Juventusa? Cristiano Ronaldo i Jorge Mendes imaju svoje favorite, koje su već predložili Andreiju Agnelliju.

JORGE MENDES

Prazna klupa Juventus privlačna je mnogim trenerima diljem Europe. Pitanje je koga će predsjednik kluba Andrea Agnelli dovesti za nasljednika trofejnog Massimiliana Allegrija, koji je morao otići jer nije osvojio Ligu prvaka s Juventusom a već je dva puta igrao u finalu.

SOLSKJAER DAO ZELENO SVJETLO: Zvijezda napušta Manchester United!

La Gazzetta dello Sport izvješćuje da je Agnelli pokušao pomoći prijedlog Cristiana Ronalda i njegovog agenta Jorge Mendes. Portugalski duo za novog trenera predlaže sunarodnjaka Josea Mourinha, koji je slobodan nakon odlaska iz Manchester Uniteda.

Mourinho je Mendesov klijent, a već je trenirao Ronalda u Real Madridu.

Koliko je Mourinhoov dolazak u Torino stvaran, je teško pitanje. Portugalac trenutno nije aktualan za najbolje klubove u Europi, ali u Torinu, međutim, nije previše popularan nakon što je sa mnogo uspjeha vodio Inter, a 2010. godine osvojio je t.i. trostruku krunu.

Ronaldove i Mendesove riječi s Agnellijem znače nešto, pa će Mourinho vjerojatno dobiti barem razmatranje od predsjednika kluba. Ako ništa drugo, jer nakon epizode sa Unitedom Mourinho više nije na radaru najvećih evropskih klubova…

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!