NaslovnicaVijestiLEGENDARNI DIRK KUYT OTKRIO: Evo tko je najbolji igrač sa kojim je...

LEGENDARNI DIRK KUYT OTKRIO: Evo tko je najbolji igrač sa kojim je igrao u karijeri!

Bivši ofanzivac Liverpoola i reprezentativac Nizozemske Dirk Kuyt dao je zanimljiv intervju, u kojem je otkrio tko je najposebniji igrač sa kojim je imao priliku zajedno nastupati u svojoj karijeri.

Kuyt pohvalio legendarnog Gerrarda

U 20 godina, koliko se bavio profesionalnim nogometom, legendarni Kuyt je nastupao za Utrecht, Feyenoord, Fenerbahče i Liverpool, te ukupno skupio skoro 800 nastupa. Nizozemac je svlačionicu dijelio sa igračima kao što su Rafael van der Vaart, Xabi Alonso, Fernando Torres, Luis Suarez, Giovanni van Bronckhorst, Robin van Persie i Steven Gerrard.

Ipak, 39-godišnjak je otkrio kako je upravo bivši kapiten Liverpoola i vjerovatno najveća legenda u povijesti kluba Steven Gerrard najposebniji od svih njih.

Rekao je: “Imao sam priliku igrati sa mnogo velikih igrača u Liverpoolu, sa Torresom, Suarezom, Alonsom i Mascheranom. Pored toga, i u reprezentaciji Nizozemske sa Van Persiejem, Robbenom i Sneijderom. Međutim, Gerrard je za mene ostao najposebniji igrač od svih njih. Imao je sve, mogao je poslati loptu sa preko 40 metara, mogao je braniti, postizati golove, ponekad nije bilo normalno to kako je igrao.”

“Prvi igrač kojeg sam sreo kad sam stigao u Liverpool bio je Steven Gerrard. Bio je kapiten tima i prvi koji me je dočekao. Nije bio pričljiv, rukovali smo se i rekao mi je ‘nadam se da ću osvojiti dosta titula zajedno s tobom ovdje’. U periodu koji je uslijedio vidio sam kako je preuzeo vodstvo tima kao kapiten i što to znači biti pravi profesionalac.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!