NaslovnicaVijestiLegendarni duo Barcelone preuzima PSG: Thomas Tuchel ostaje bez posla!

Legendarni duo Barcelone preuzima PSG: Thomas Tuchel ostaje bez posla!

Uvijek izgleda pomalo nejasno kada se govori o tome tko će preuzeti klub u kojem još uvijek ima menadžer, ali to je trenutno stanje nogometa.

Legendarni duo Barcelone

Na neki način možete čak reći da ima smisla jer ne želite otpustiti nekoga samo kako biste saznali da zamjena nije zainteresirana, ali za trenutnog menadžera kluba to mora biti strašno.

Kada je riječ o PSG-u, on počinje izgledati kao da svatko tko se želi dugo zadržavati treba da osvoji Ligu prvaka. Mnogi odlični menadžeri dolazili su i odlazili dok su postizali domaći uspjeh, tako da vas to tjera da mislite da je igranje dobrog nogometa u Europi potreba.

Za sada je zadužen Thomas Tuchel, ali izvješće Le 10 Sport pokazuje da su vlasnici PSG-a već odredili koga žele dovesti kao njegovu zamjenu.

Bio bi to bio ambiciozan potez, ali oni sugeriraju da ciljaju Pepa Guardiolu i žele da Xavi dođe kao njegov pomoćnik. Dvojac će zauvijek biti poznat kao Barcina legenda i oprostit će se kao jedan od najvećih trener / igrača, pa bi bilo zanimljivo vidjeti što mogu učiniti u upravi PSG-a.

Već znamo koliko je dobar menadžer Pep, ali počinje izgledati kako će se njegovo vrijeme u Cityju bližiti kraju kako naslov prvaka odmiče, dok bi gubitak od Real Madrida u Ligi prvaka mogao biti konačna sol na ranu.

Izvještaj također sugerira da bi Tuchelovo vrijeme moglo biti bliže kraju zbog loših odnosa s nekim od zvijezda, tako da je posve moguće da PSG ima novog trenera sljedeće sezone, tek ostaje da se vidi tko bi to mogao biti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!