NaslovnicaVijestiLegendarni francuski reprezentativac izvrijeđao Messija!

Legendarni francuski reprezentativac izvrijeđao Messija!

Bivši francuski reprezentativac, koji je sa Les Bleusima osvojio naslov svjetskog i europskog prvaka (1998. i 2000. godine), uputio je oštre i uvredljive komentare na račun Lionela Messija.

francuski reprezentativac

Bivši nogometaš Bordeauxa, Milana i Barcelone Christophe Dugarry izazvao je lavinu negativnih reakcija nakon što je u radijskoj emisiji govorio o svom sunarodnjaku Antoineu Griezmannu i jednom od najboljih nogometaša svih vremena Lionelu Mesiiju.

Govoreći o strahopoštovanju koje Griezmann osjeća prema svom suigraču, Dugarry je prokomentarisao kakav bi stav Griezmann trebao zauzeti.

“Čega se plaši? Momčića visokog 150 centimetara, koji je uz to poluautističan? U nekom trenutku ti trebaju ‘cojones'”, rekao je Dugarry u radijskoj emisiji RMC Sport, u kojoj je analitičar.

Bivši francuski reprezentativac, koji je poznat po svojim zapaljivim izjavama, nastavio je rekavši da bi Griezmann trebao ošamariti Messija, jer je očito već cijelu godinu da sa njim ima problem.

Dugarry se nije zadržao samo na tome, već je prokomentarisao i trenera Barcelone Quiquea Setiena, koji je Griezmanna često ostavljao na klupi za rezervne igrače.

“On ne zna kako da postavi ekipu. Prevaziđen je. Siguran sam da nema problema među njima. Problem je što nema znanje”, zaključio je Dugarry.

Ovo nije prvi put da Dugarry govori loše o Lionelu Messiju. Naime, Francuz, koji je odigrao svega 11 utakmica u dresu Barcelone 1998. godine više puta je otvoreno govorio protiv Argentinca, te smatra da je Portugalac Cristiano Ronaldo najbolji igrač planete.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!