NaslovnicaVijestiLegendarni Francuz glavni kandidat za preuzimanje klupe Newcastlea?!

Legendarni Francuz glavni kandidat za preuzimanje klupe Newcastlea?!

U borbi za novog trenera Newcastle Uniteda, koji se oprašta od Rafaela Beniteza koji je nedavno dobio otkaz uključio se i dugogodišnji nogometaš Arsenala i bivši kapetan francuske reprezentacije.

Već smo izvijestili da će Rafael Benitez napustiti trenersku poziciju u ekipu Newcastle Uniteda, na kojoj je proveo zadnje tri godine. Benitez je nedavno na iznenađenje mnogih ali i njegovo iznenađenje dobio otkaz, nakon što je dvije godine za redom uspio zadržati svoju ekipu u Prmier ligi unatoč mizernom ulaganju vlasnika u pojačanja.

OBJAŠNJENJE: Evo zašto Atleticova ponuda od 126 miliona nije aktivirala Felixovu otkupnu klauzulu!

Popis kandidata za novog trenera već je formiran u otočkim medijima, a kako izvještava BBC na listi se nalazi i jedno legendarno ime Premier lige.

Nakon prve europske epizode na klupi u Nici, momčad bi mogao preuzeti bivši francuski reprezentativac Patrick Vieira koji je svoju ekipu u prošloj sezoni vodio do sedmog mjesta na tabeli.

Vieira je bio kandidat za klupu Newcastlea još 2015. godine, kada je  radio u mlađim selekcijama Manchester Cityja no na kraju nije izabran te se morao zadovoljiti preuzimanjem New York Citya.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!