NaslovnicaVijestiTransfer glasine: James ostaje u Španiji, Škrtel se vraća na Otok, Juve...

Transfer glasine: James ostaje u Španiji, Škrtel se vraća na Otok, Juve završava posao od 70 miliona eura

Uskoro počinje ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

James Rodriguez

James Rodriguez odbio je transfer u Napoli kako bi se preselio u Atletico Madrid, tvrdi Cadena SER. Zanimanje Napolija za Kolumbijca potvrdio je predsjednik Aurelio di Laurentiis, ali bi transfer mogao propasti s obzirom na to da postoji opcija prema kojoj bi James ostao u Madridu. Atletico Madrid bi ukoliko ne uspiju dovesti Joao Felixa poslao ponudu za Jamesa.

POTPREDSJEDNIK BARCELONE PRIZNAO: Istina je da se bivša zvijezda želi vratiti u klub!

Steven Gerrard nastavlja koristiti svoj status legende Liverpoola i nada se da će namamiti braniča Martina Skrtela u Rangers, javlja Daily Record. Slovački reprezentativac, koji je napunio 34 godina je bez kluba nakon isteka ugovora sa Feneromt, a Gerrard se nada da će ga prijateljstvo s njim namamiti u Škotsku. Održani su preliminarni razgovori i očigledno su prošli dobro, a Skrtel se uputio u Škotsku kako bi službeno razgovarao o ugovoru.

Juventus završava transfer od 70 milijuna eura za kapetana Ajaxa Matthijsa De Ligta, s mogućom potvrdom u narednim satima. Izvori iz Italije prensoe da je šampion Serie A dobio pozitivne signale od Ajaxa i agenta De Ligta, Mino Raiole, što ukazuje da je transfer blizu realizacije. De Ligt će potpisati petogodišnji ugovor s Juventusom koji će ga zadržati u Torinu do 2024. godine.

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!