NaslovnicaVijestiLEGENDARNI INIESTA PRIZNAO: Andres Iniesta žali što u karijeri nije igrao sa...

LEGENDARNI INIESTA PRIZNAO: Andres Iniesta žali što u karijeri nije igrao sa zvijezdom Chelseaja!

Legendarni bivši veznjak Barcelone Andres Iniesta priznao je kako bi volio da je u karijeri igrao zajedno u timu sa zvijezdom Chelseaja N’Golom Kanteom, za kojeg smatra kako je ključni igrač londonskog kluba.

Iniesta želi igrati sa Kanteom

Otkako je stigao u Premier ligu prije tri godine, Kante se smatra jednim od najboljih veznjaka u istoj, a u te tri godine dva puta je osvajao titulu, prvo sa Leicester Cityjem, a zatim i sa Chelseajem.

On je također pružio sjajne nastupe i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, koje su ‘Trikolori’ osvojili pobijedivši Hrvatsku u finalu. Iniesta je u intervjuu za RMC Sport rekao: “Kante je igrač kojeg bih volio da sam imao u svom timu dugi niz godina. Neće doći u Japan, ali on je definitivno igrač koji mi se sviđa zbog posla koji obavlja na terenu, te samopouzdanja koje ima. Njegovo majstorstvo ga čini ključnim igračem Chelseaja i reprezentacije Francuske.”

27-godišnjak je na Stamford Bridge stigao iz Leicester Cityja u ljeto 2016. godine, nakon što je ‘Lisicama’ pomogao da osvoje titulu prvaka Premier lige. Zatim je u svojoj prvoj sezoni u dresu ‘Plavaca’ ponovo osvojio Premier ligu, dok je prošle sezone osvojio i FA Kup. On je nedavno otkrio kako su ga proteklog ljeta kontaktirali čelnici Paris Saint-Germaina u vezi mogućeg transfera, ali i dodao kako nije imao želju da napusti klub.

S druge strane, Iniesta je napustio Barcelonu na kraju prošle sezone, nakon čak 22 godine provedene u klubu i skupljenih 674 nastupa u svim takmičenjima, te je otišao u japanski Vissel Kobe, za koji je do sada odigrao osam utakmica, te postigao dva gola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!