NaslovnicaVijestiLegendarni Italijan bez posla: Albanci otpustili selektora već nakon prve utakmice...

Legendarni Italijan bez posla: Albanci otpustili selektora već nakon prve utakmice u kvalifikacijama!

Christian Panucci se do sada nije pokazao kao trener u svojoj karijeri. Albanske avanture neće meoći smatrati uspješnom, jer je za godinu i pol dana u svim utakmicama na klupi upisao samo četiri pobjede.

Poraz protiv Turske u prvom meču u kvalifikacijama za Euro 2020 bio je najgori mogući scenarij za Panuccija i njegov tim. Albancima se desilo ono čega su se i pribojavali, a vodstvo nogometnog saveza brzo je povuklo ručnu kočnicu.

NAKON VELIKE ENGLESKE POBJEDE: “Potpišite ovog igrača pod svaku cijenu”

Izbornik, Christian Panucci, koji je od ljeta 2017. pobijedio samo u četiri utakmice na klupi, dva puta remizirao i izgubio devet puta, ostao je bez posla.

Reprezentaciju će u narednom periodu voditi Ervin Bulko i Selejman Mema a selekciju će također predvoditi i na meču protiv Andore, gdje samo pobjeda dolazi u obzir.

Panucci je završio još jednu pustolovnu avanturu, a prije Albanije je kratko vrijeme vodio Livorno i Ternanu te se već sada za njega može reći da neće imati ni približno uspješnu trenersku kao igračku profesionalnu karijeru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!