NaslovnicaVijestiLEGENDARNI KAKA PRIZNAO: Ne bih imao ništa protiv povratka u taj klub!

LEGENDARNI KAKA PRIZNAO: Ne bih imao ništa protiv povratka u taj klub!

Legendarni bivši brazilski reprezentativac Ricardo Izecson dos Santos Leite, poznatiji kao Kaka, mogao bi biti sljedeća legenda u nizu koja će se vratiti na San Siro, s obzirom da je priznao kako bi se mogao vratiti u svoj bivši klub i preuzeti poziciju direktora.

Kaka želi nazad u Milan

Bivša zvijezda Rossonera, koji je u dva navrata nosio dres AC Milana, prvo u periodu od 2003-2009, a zatim i u sezoni 2013/14, završio je profesionalnu nogometnu karijeru krajem prošle godine.

[su_bet365_100bonus]

Trenutno uživa sa svojom obitelji u Brazilu, ali izjavio je kako bi se mogao vratiti u Milan ukoliko to u talijanskom velikanu budu željeli. Ranije ovog ljeta na San Siro su se vratile legende kluba Paolo Maldini, koji je preuzeo poziciju direktora strateškog razvoja, te Leonardo, koji je postao novi tehniči direktor.

Kaka priznaje kako bi se mogao pridružiti njima dvojici ukoliko dobije ponudu za to. U intervjuu za UOL Esporte on je rekao: “Moj odnos sa Milanom uvijek je bio jako blizak, a sada kada su se u klub vratili Leo i Maldini s kojima sam ostao u kontaktu, moj odnos sa klubom je još bolji. Za sada mi je prioritet ostati u Brazilu sa mojom djecom, ali vrata za povratak u Milan su mi uvijek otvorena i mogao bih vidjeti kakav je posao direktora u nogometu.”

[su_bet365_koeficijenti]

Kaka je u Milan stigao u ljeto 2003. godine za 8,5 miliona eura iz Sao Paula, te je u redovima talijanskog velikana proveo šest sezona, tokom kojih je skupio ukupno 270 nastupa za klub, postigao 95 golova i podijelio 58 asistencija, nakon čega je otišao u Real Madrid u transferu vrijednom 67 miliona eura. U ‘kraljevskom’ klubu se nije baš proslavio zbog brojnih povreda, te se vratio u Milan 2013. godine, gdje je skupio još 37 nastupa, da bi godinu dana kasnije otišao u američki Orlando City, gdje je i završio svoju karijeru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!