NaslovnicaVijestiLegendarni Kaka u pregovorima sa svojim bivšim klubom

Legendarni Kaka u pregovorima sa svojim bivšim klubom

Nekada najbolji igrač svijeta i osvajač Zlatne lopte mogao bi se ponovo vratiti u AC Milan, izvještavaju talijanski mediji.

Kaka se vraća u Milan

Kaka se vraća u Milan

Naime, bivši brazilski reprezentativac danas bi se trebao sastati sa čelnicima kluba sa San Sira, a nakon toga i prisustvovati utakmici protiv Austrije iz Beča u Europskoj ligi.

Kaka je nedavno završio svoju profesionalnu nogometnu karijeru nakon tri sezone u klubu iz MLS-a Orlando Cityju. Osvajač Zlatne lopte iz 2007. godine, prije američkog kluba najbolje godine karijere imao je u Milanu u periodu između 2003. i 2009. godine, nakon čega je prešao u Real Madrid u transferu vrijednom čak 65 miliona eura.

Na San Siro se zatim vratio u ljeto 2013. godine. 35-godišnjak je osvojio jednu titulu prvaka Serije A i Ligu prvaka u dresu Rossonera, te je postao jedan od miljenika navijača. U ukupno 307 nastupa za klub postigao je 104 gola.

Talijanski mediji pišu kako će Kaka najvjerovatnije u svom bivšem klubu preuzeti funkciju direktora ili trenera mlađih timova Milana, ali još uvijek postoji mogućnost i da ponovo zaigra, ali vjerovatno se to neće dogoditi.

Calciomercato izvještava kako će se Kaka susresti sa direktorom Milana Marcom Fassoneom pred večerašnju utakmicu, te postići dogovor.

Uprkos potrošenih čak 200 miliona u ljetnom prelaznom roku, Milan se trenutno nalazi na razočaravajućem sedmom mjestu u Seriji A sa 19 osvojenih bodova nakon 13 odigranih kola.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!