NaslovnicaVijestiLEGENDARNI NAPADAČ PRIZNAO: Igrači Intera su mi čestitali nakon što sam udario...

LEGENDARNI NAPADAČ PRIZNAO: Igrači Intera su mi čestitali nakon što sam udario Balotellija 2010. godine!

Najveća legenda u povijesti Rome Francesco Totti otkrio je kako mu je bivši defanzivac Intera Maicon čestitao nakon što je udario njegovog tadašnjeg suigrača Marija Balotellija na jednom od derbija između ova dva talijanska velikana.

Totti udario Balotellija

Taj derbi se odigrao 2010. godine, kada su Nerazzurri slavili rezultatom 1-0, a Totti je dobio crveni karton. Iako 41-godišnjak priznaje da je napravio grešku, dodao je kako se njegovo neprijateljstvo prema Balotelliju gradilo već neko vrijeme prije tog udarca.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, on je također izjavio kako ga je iznenadila gesta Balotellijevog bivšeg suigrača Maicona, koja pokazuje koliko ni u svlačionici Intera nisu podnosili ponašanje talijanskgo reprezentativca. Totti je u intervjuu za La Repubblicu rekao: “Udarac Balotellija? Provocirao me godinama, vrijeđao je mene i navijače Rome. Dugo vremena sam to trpio i onda ‘eksplodirao’. Bio je to strašan prekršaj, želio sam ga samo povrijediti. Međutim, nakon toga me iznenadila reakcija igrača Intera, koji me nisu napali zbog tog prekršaja. Dok sam napuštao teren, Maicon se pozdravio sa mnom. Balotelli je čak nervirao i svoje suigrače, ne samo mene i ostale.”

Nakon razočaravajućeg perioda u Liverpoolu, gdje je na 28 utakmica postigao tek četiri gola u sezoni 2014/15, Balotelli je sljedeću sezonu proveo na posudbi u Milanu, da bi zatim otišao u Nicu, gdje i trenutno igra. Na kraju se ispostavilo kako je donio dobru odluku, s obzirom da je do sada najuspješniju sezonu u karijeri imao upravo u dresu francuskog kluba. U pitanju je prošla sezona, u kojoj je na ukupno 38 nastupa u svim takmičenjima postigao 26 golova. Zahvaljujući sjajnim nastupima u Francuskoj 28-godišnjak je dobio i poziv u reprezentaciju Italije, u koju se vratio ranije ove godine, nakon čak četiri godine odsustva iz iste.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!