NaslovnicaVijestiLegendarni nogometaš pomoćnik Hansi Flicku na klupi Bayerna!

Legendarni nogometaš pomoćnik Hansi Flicku na klupi Bayerna!

Nakon Hasana Salihamidžića i Olivera Kahna, još jedan nogometaš imat će istaknutu ulogu u stručnom štabu Bayerna, koji je ispisao historiju njemačkog nogometa zlatnim slovima.

Navijači Bayerna traže prekid natjecanja u Bundesligi

Bayern iz Munchena redovito kroz historiju u profesionalni dio ekipe uključuje svoje bivše nogometaše, a čini se da će dugogodišnji njemački reprezentativni napadač Miroslav Klose, koji je trenutno zaposlen kao trener kadetske reprezentacije, u Bayernu igrati važnu ulogu u budućnosti.

City sa velikom tugom objavio: Majka Pep Guardiole preminula od koronavirusa!

Bild izvještava da je Klose tik pred sticanjem svih dozvola za upravljanje seniorskim ekipama, a osim toga, u Bayernu se za njega priprema novo radno mjesto te se očekuje da će u budućnosti postati pomoćnik novog stalnog trenera seniorske momčadi Hansi Flicka.

Klose je spreman da svoju novu ulogu preuzme početkom sljedeće sezone, što bi mogao biti signal da ga u Bayernu dugoročno vide i jednu stepenicu iznad, odnosno na mjestu trenera.

Klose je četiri godine proveo kao igrač Bayerna, a najveći trag u svojoj karijeri ostavio je u nacionalnom dresu Elfa, gdje je postao sa 16 postignutih golova najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!