NaslovnicaVijestiČovjek koji živi za nogomet: Legendarni Rivaldo prihvatio najbizarniju ponudu u svojoj...

Čovjek koji živi za nogomet: Legendarni Rivaldo prihvatio najbizarniju ponudu u svojoj karijeri!

Legendarni Brazilac Rivaldo tijekom svoje aktivne karijere donio je nekoliko neobičnih odluka, ali ni jedna se ne može usporediti s njegovim prvim samostalnim poslom u poslovnim vodama.

Bivši najbolji nogometaš svijeta, Rivaldo, donio je brojne bizarne odluke u kasnim fazama svoje aktivne karijere, koje je uglavnom mogao “opravdati” samo profitabilnom zaradom. Tako je, nakon završetka svoje europske karijere, potpisao ugovor za Uzbekistanski Bunyodkur, nakon kojeg je igrao za Angolan Kabuscorp, a u dobi od 42 godine potpisao je zadnji ugovor o profesionalnoj karijeri za manje poznatu brazilsku momčad Mogi Mirim, u kojoj je kao mladić debitirao u profesionalnom nogometu.

SVE DOGOVORENO: Evo koliko će Aaron Ramsey zarađivati u Juventusu!

Nakon završetkakarijere, Rivaldo nije imao značajnu ulogu, ali je sve iznenadio odlukom da službenu karijeru započne u Maroku, čak u trećoj ligi! Legendarni Rivaldo prihvatio je ponudu kluba Chabah iz Mohammedie, gdje će imati ulogu tehničkog direktora, dok marokanski mediji izvješćuju kako će, u slučaju promocije u drugu marokansku ligu, Rivaldo sljedeću sezonu biti trener kluba.

Rivaldo je ušao u povijest nogometa nakon nezaboravnih nastupa u Barceloni, za koju je dugi niz godina bio među najboljim nogometašima svijeta i dostigao vrhunac svoje karijere 2002. godine kada je osvojio titulu svjetskog prvaka sa reprezentacijom Brazila.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!