NaslovnicaVijestiLegendarni Ronaldinho objasnio zašto nikada neće biti trener

Legendarni Ronaldinho objasnio zašto nikada neće biti trener

Legendarni Brazilac Ronaldinho, koji je trenutno bez kluba, objasnio je zašto nikada neće biti trener nakon što završi sa igračkom karijerom.

Ronaldinho objasnio zašto nikada neće biti trener

U izjavi za francuske medije, on je rekao da ne bi mogao voditi neki tim jer je to previše stresan posao za njega.

“Ne mogu gledati svih 90 minuta utakmice, inače patim”, izjavio je nekada najbolji igrač svijeta, te nastavio: “Ja volim gledati najbolje trenutke sa utakmica, golove. Zato nikada neću postati nogometni trener.”

Ronaldinho se ovog vikenda vratio u Pariz, na Park Prinčeva, gdje je proveo dvije godine prije nego što je 2003. godine otišao u Barcelonu, a u nedjelju je gledao dvoboj Paris Saint Germaina i Monaca koji je završio rezultatom 1-1.

36-godišnjak je pričao o vremenu provedenom u glavnom gradu Francuske, rekavši da je to najbolji period njegove karijere.

“Svi me ovdje poštuju i grle me. To je klub koji jako volim. Ne znam zašto me svi vole toliko, ostao sam bez riječi kada sam vidio reakciju igrača. Ja sam sin Paris Saint Germaina. Kada sam stigao u ovaj klub, vrata Europe su bila otvorena za mene.”

Ronaldinho je u dresu ‘Parižana’ postigao 25 golova u 86 nastupa, a priznao je da je još uvijek u kontaktu sa ljudima iz kluba, svojim bivšim trenerima.

“Često pričam s ljudima koji rade u klubu. Smjena vlasnika nije promijenila ništa. Još uvijek postoje ljudi koji rade u klubu, a koji su bili tu i u vrijeme kada sam ja igrao.”

Na pitanje koji je njegov omiljeni igrač PSG-a treutno, Ronaldinhov je neočekivano odgovorio: “Thiago Motta. Za mene je on klasa. Volim ga gledati kako igra, ima vrlo jedinstven stil.”

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!