NaslovnicaVijestiLegendarni Ronaldo Il Fenomeno odlučio kupiti španjolskog drugoligaša!

Legendarni Ronaldo Il Fenomeno odlučio kupiti španjolskog drugoligaša!

Prema pisanju španjolskih medija, legendarni Ronaldo Luis Nazario de Lima spreman je kupiti španjolskog drugoligaša Real Valladolid za oko 30 miliona eura.

Ronaldo kupuje Valladolid

I dok mnogi bivši nogometaši obično imaju želju postati treneri, dvostruki osvajač Zlatne lopte, koji je u nevjerovatnoj karijeri postigao preko 350 golova, te bio prvak svijeta sa reprezentacijom Brazila, želi nešto drugačiji posao.

Real Valladolid je ispao iz La Lige u sezoni 2013/14 i od tada je ostao u Segundi, gdje se trenutno nalazi na šestom mjestu koje vodi u play-off za promociju u najviši rang, a do kraja regularnog dijela sezone preostalo je jedno kolo.

Informaciju o tome kako Ronaldo Il Fenomeno planira kupiti španjolski klub su objavile brazilske novine Globo Esporte, što su prenijeli svi španjolski mediji. Navodno, Ronaldo je u dobrim odnosima sa potpredsjednikom Valladolida Joseom Morom, što će pokušati iskoristiti. Pored toga, Marca izvještava kako pregovori još nisu započeli, ali i dodaje kako bi predsjednik kluba Carlos Suarez bio spreman na prodaju ukoliko je stvarno riječ o 30 miliona eura, koliko je navodno spreman ponuditi 41-godišnji Brazilac.

Ronaldo je i sam ranije ove godine, na pitanje novinara da li bi mogao preuzeti funkciju u Nogometnom savezu Brazila, priznao kako mu je cilj voditi neki drugoligaški klub iz Španjolske ili Engleske. On je tom prilikom rekao: “Bila bi to velika čast, ali prije toga želim iskusiti vođenje velikog kluba. Razmišljam o kupovini kluba u drugoj ligi Španjolske ili Engleske. Želim napraviti nešto inovativno, mislim da sam spreman za izazov.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Enzo Maresca glavni kandidat za preuzimanje Chelseaja

0
Poznati novinar Gianluca Di Marzio otkriva da je Enzo Maresca, trenutni menadžer Leicester Cityja, glavni kandidat za nasljednika Mauricija Pochettina na klupi Chelseaja. Plavci...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!