NaslovnicaVijestiLegendarni Seedorf otkrio zašto Vinicius i Rodrygo NIKADA neće zaigrati za Real...

Legendarni Seedorf otkrio zašto Vinicius i Rodrygo NIKADA neće zaigrati za Real Madrid

Legendarni nizozemski veznjak Clarence Seedorf smatra da je Real pogriješo kada je za veliki novac doveo brazilske tinejdžere Viniciusa i Rodrygoa te je navo razlog zbog kojeg misli da njih dvojica nikada neće zaigrati za Real.

Vinicius i Rodrygo

Real iz Madrida, je za dvojicu mladiža Viniciusa i Rodriga platio ukupno 90 milijuna eura, što je pravo bogatstvo znajući da su napadači jedva debitirali u svom nogometnom klubu. U Madridu ne žele da im se desi „novi Neymar” a legendarni nizozemski veznjak Clarence Seedorf ipak smatra da je takva strategija kupovine mladih igrača loša stvar te da igrači igraju pod velikim pritiskom.

[su_bet365_100bonus]

„Madrid je klub s vrlo visokim zahtjevima pogotova za ova dva dječaka (Rodrygo i Vinicius – op.a.). Oni ovdje neće igrati”, rekao je Seedorf i ponudio primjer Urugvajca Federico Valverdes, još jedan bisera iz Južne Amerike koji je prošle sezone kao posuđen član Reala  igrao za “Seedorfov” Deportivo iz La Corune.

>> VALVERDE POJAČAVA NAPAD: Barcelona poslala ponudu od 55 miliona eura za jednu od najvećih zvijezda Chelseaja!

„Ove godine sam imao u Deportivu Urugvajca iz Real Madrida. On neće igrati za Real Madrid. Ako bude imao sreće da se probije do kluba kao što je Porto i onda tamo izraste u pravog nogometša. Ako ne iskoristiš svoju priliku brzo će je uzeti netko drugi” , rekao je u intervjuu za brazilsku SporTV  Seedorf a iz svog vremena u Madridu je izdvio dva velika talenta koaj u Realu nisu dobii priliku.

„Sve je san, igrati za Real Madrid, ali mi svi znamo da je tu za život ili smrt. Ze Roberto je bio jedan od najboljih igrača koje sam ikada vidio u mom životu, ali on je otišao. Eto’o je napustio kad je imao samo 18 godina. Tada je imao izvanrednu sezonu u Mallorci, a kasnije je uspio u Barceloni „, rekao je Seedorf.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!