NaslovnicaVijestiLegendarni sudac o najvećem trenutku karijere: Već su slavili naslov, a onda...

Legendarni sudac o najvećem trenutku karijere: Već su slavili naslov, a onda je uslijedio šok

Legendarni talijanski sudac Pierluigi Collina u razgovoru za medije izdvojio je najveći trenutak u svojoj karijeri. Bio je glavni sudac na mnogim velikim utakmicama, no jedna utakmica i jedan detalj ostavili su poseban trag na njegovu sudačku karijeru.

Tako je Collina kao najveći trenutak u karijeri izdvojio onaj iz 1999., kada se na Camp Nou igralo finale Lige prvaka između Bayerna i Manchester Uniteda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tada su Bavarci vodili dvije minute do kraja, a onda su Crveni vragovi u sudačkoj nadoknadi zabili dva pogotka, preokrenuli rezultat i postali svjetski prvaci.

“Ostale su dvije minute do kraja susreta. Vidio sam igrače Bayerna na klupi kako se pripremaju za proslavu titule, navijači na tribinama bili su sretni što će njihova momčad osvojiti Ligu prvaka. No, Manchester United potom je zabio dva puta u dvije minute za preokret. Nikada neću zaboraviti kako su slavili iz engleskog kluba, buka je bila nevjerojatna. S druge strane, na tribinama gdje su bili Bayernovi navijači vladala je tišina kao na sprovodu”, rekao je Collina.

Potom je ispričao kako su igrači Manchester Uniteda slavili, a onda je vidio kako je igrač Bayerna pao na tlo pa mu je prišao.

“Prišao sam mu, ali nisam znao što bih mu rekao. Međutim, u tom sam trenutku vidio pravu stranu nogometa, život i smrt na jednom stadionu, ljude koji su ludo slavili i ljude koji su bili očajni”, dodao je Collina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!