NaslovnicaVijestiLegendarni Totti hvali Modrića: Sa 38 godina je među pet najboljih igrača...

Legendarni Totti hvali Modrića: Sa 38 godina je među pet najboljih igrača svijeta

Francesco Totti, legendarni kapetan Rome i bivši talijanski reprezentativac, iznio je svoje mišljenje o veznjaku Real Madrida, Luki Modriću, tijekom intervjua za Marcu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Po meni, Modrić je i s 38 godina jedan od pet najboljih igrača na svijetu. Ako ništa, onda barem u veznom redu. Posjeduje pregled igre kakav malo tko ima i uvijek donosi odluke sekundu ili dvije brže od ostalih”, pohvalio je Totti kapetana hrvatske reprezentacije.

Totti i Modrić od ranije imaju izvanredan odnos. U travnju, Totti je opisao Modrića kao “iskrenu i prirodnu osobu” te izrazio svoje divljenje prema njemu. Modrić je brzo odgovorio, ističući kako Tottija smatra jednim od svojih idola iz djetinjstva.

Totti i Real Madrid imaju poseban odnos. Florentino Pérez, predsjednik madridskog kluba, nekoliko je puta izrazio želju da dovede Tottija u Real Madrid, ali nikada mu to nije uspjelo. Ipak, simbol Rome, koji je tijekom svoje karijere ostao vjeran svom matičnom klubu, ne krije da obožava Real Madrid.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!