NaslovnicaVijestiLegendarni vratar Intera napustio ekipu nakon šest godina, nula nastupa i dva...

Legendarni vratar Intera napustio ekipu nakon šest godina, nula nastupa i dva crvena kartona!

Tužan dan za navijače Intera nakon što je jedna od njihovih klupskih legendi napustila klub.

Legendarni vratar Intera

Govorimo naravno o vrataru Tommasu Berniju, kojem je raskinut ugovor nakon što je u šest godina boravka u ekipi Nerazzurrija odigrao ukupno 0 nastupa.

Odlazi bez primljenog gola u Interu, no unatoč tome što je igrao kao rezervni vratar i nije bio blizu stativa, Berni se nekako uspio isključiti u dva navrata.

Berni je dobio crveni karton u kasnoj pobjedi Intera nad Parmom od 2-1 zbog neslaganja u 68. minuti – što je bio njegov drugi crveni u sezoni.

Taj crveni karton je uslijedio nakon posljednjeg zvižduka na utakmici Inter-Cagliari još u siječnju, kada je sarkastično pljeskao sucu, jer je Lautaru Martinezu pokazao crveni u remiju od 1-1.

Berniju je produžen ugovor do kraja kolovoza, a izvještava se da je zarađivao 200.000 eura godišnje samo kao član ekipe.

Ali on neće moći dobiti još koji crveni karton u Interu, nakon što su potvrdili da ga neće zadržati za nadolazeću sezonu.

Sad 37-godišnjak, Berni je prošao kroz Interov sustav za mlade prije mnogo godina i imao je vrlo bizarnu karijeru. Potpisao je ugovor za Wimbledon još 2001. godine, ali otišao je nekoliko mjeseci kasnije, nakon što nije uspio odigrati niti jednu minutu.

To mu se ponavljalo u karijeri. Bivši vratar Brage i Lazija upisao je samo 120 profesionalnih nastupa, što je njegov posljednji bio za Sampdoriju 2013. godine.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!