NaslovnicaVijestiLegendarnom Romariju ne sviđa se ideja da Ancelotti vodi brazilsku reprezentaciju: Je*eš...

Legendarnom Romariju ne sviđa se ideja da Ancelotti vodi brazilsku reprezentaciju: Je*eš Ancelottija, ne želim ga

Romario, slavni napadač Brazila i Barcelone te pobjednik Svjetskog prvenstva i osvajač Zlatne lopte 1994., bio je gost u brazilskoj emisiji Panorama Esportivo gdje je komentirao događaje povezane s brazilskom reprezentacijom, trenutačno vođenom pod Fernandom Dinizom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


49-godišnji Brazilac trenutno je samo vršitelj dužnosti, a vjeruje se da savez traži neko veliko trenersko ime koje bi moglo preuzeti izbornu ulogu. Najviše se spominjao sadašnji trener Real Madrida Carlo Ancelotti, no Romariju se ta ideja ne sviđa:

“Je*eš Ancelottija, želim gledati Diniza do kraja. Želim čestitati predsjedniku Brazilskog nogometnog saveza Ednaldu Rodriguesu jer je napravio dobru stvar kad je odabrao Diniza. Njemu treba još vremena da počne raditi s reprezentacijom što radi s klubom. Remizirali su i izgubili u posljednje dvije utakmice, ali nitko ne pobjeđuje cijelo vrijeme.”

Ancelotti nikad javno nije potvrdio preuzimanje reprezentacije nakon završetka ugovora u Madridu, što Romarija frustrira. Fernando Diniz pored reprezentacije vodi i brazilskog prvoligaša Fluminense.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!