NaslovnicaVijestiLegendu Reala pitali: "Da li bi preuzeo Barcelonu? Zašto ne"

Legendu Reala pitali: “Da li bi preuzeo Barcelonu? Zašto ne”

Svjetski mediji već nekoliko tjedana bruje o tome tko će biti sljedeći menadžer Barcelone. Ronald Koeman je već otpisan i samo se čeka službena potvrda njegovog otkaza, a za njegovu zamjenu ima mnoštvo kandidata.

Legendu Reala pitali

U ovom trenutku se najviše spominju Andrea Pirlo, Xavi Hernandez i Roberto Martinez, dok su danas mediji u ovu priču uvrstili i Ralfa Rangnicka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Još jedno ime koje se spominje i koje dolazi kao veliko izenađenje za sve ljubitelje nogometa, jeste legenda Real Madrida Jose Maria Guti.

On je u razgovoru sa medijima izjavio kako bi volio trenirati Barcu, te je tom izjavom iznenadio sve prisutne novinare. Svi su očekivali da on odbije takve navode, ali je rekao: “Zašto ne? Pa svaki trener želi trenirati kako bi pokazao ono što zna i možda i druge naučio nešto novo. Nemam nikakvih problema sa tim da vodim Barcelonu”.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!