NaslovnicaVijestiLeicester dovodi dvojac iz Sportinga za 48 milijuna funti

Leicester dovodi dvojac iz Sportinga za 48 milijuna funti

Leicester dovodi dvojac iz Sportinga za 48 milijuna funti. Unatoč tome što mnogi ne daju Leicester Cityju ni najmanju šansu za obranu naslova, trenutni prvak Premier lige nije odmarao na lovorikama ovog ljeta.

Leicester dovodi

U stvari, Claudio Ranieri je već oborio transferni rekord dva puta u toku prijelaznog roka u potrazi za pojačanjima. Štoviše, oni su nekim čudom zadržali Riyad Mahreza i Jamie Vardyja koji će ostati u njihovoj momčadi ove sezone.

Mediji navode ipak da bi Mahrez možda čak u zadnjim minutama prijelaznog roka mogao preći u Arsenal ili čak Chelsea. Betfair nam je dao potpuno identične koeficijente na oba kluba.

Screenshot_25

UPLATI!
Nakon što se nisu zadovoljili sa tim, Lisice su na rubu da završe dvostruki transfer vrijedan 48 milijuna funti. Ovaj put to je Sporting Lisabonov duo Adrien Silva i Islam Slimani, a ovaj posao je neizbježan.

Iako su mnogi faktori kulminirali Leicestera nevjerojatnog uspona u Premier ligi, njihov posao u prijelaznom roku nesumnjivo je odigrao svoju ulogu.

POKUPI SVOJ BONUS!
Iako nisko-budžetni u to vrijeme, dolazak Christiana Fuchs, Shinji Okazakija i N’Golo Kantea se pokazalo kao genijalnim potezima.

Prema tome, Ranieri je spreman da ponovi dobro poslovanje i ove godine. Sa Ligom prvaka u kojoj Leicester sada igra, imaju značajnu valutu da troše na igrače.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

To se i pokazalo nakon što su doveli Nampalysa Mendyja, Ahmeda Musu, a zatim sigurno će završiti i posao za Silvu i Slimanija.

Prvo, Silva izgleda spreman da pređe u prvake Premier lige za oko 19 milijuna funti. Sadašnji Sportingov igrač će time biti najnoviji pokušaj Ranierija da osvježi vezni red u nedostatku Kantea, koji je otišao u Chelsea.

Prema pisanju Daily Maila, 27-godišnjak, koji je igrao za Portugal na Euru 2016., izjavio je: “Mogu potvrditi ponudu koja je poslana od strane Leicestera i ona je vrlo zanimljiva. Odgovara na moje kriterije i moje ciljeve u karijeri.”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!