NaslovnicaVijestiLeicester prvak, Brexit i Trump predsjednik = 25 milijuna eura!

Leicester prvak, Brexit i Trump predsjednik = 25 milijuna eura!

Godina 2016. je, možemo slobodno reći, godina čuda! Razna sportska i politička čuda mogla su vam, uz pomoć kladionice, donijeti čak 25 milijuna eura u najboljem scenariju. Da, 25 milijuna europskih novčanica – u pitanju su tri opklade. Kao što znamo, Leicester je prošle sezone bio prvak Premiershipa, građani Velike Britanije su izglasali izlazak iz Europske unije, a Donald Trump je danas postao 45. predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. Funkciju će preuzeti od Baracka Obame 20. siječnja sljedeće godine.

treble-1170x658-640-x-360

Na početku prošlogodišnje sezone u Premiershipu, koeficijent da će Leicester City biti prvak iznosio je čak 5001. Da će Britanci izglasati izlazak iz EU, bookmakeri su nam nudili koeficijent 301. Pobjeda Donalda Trumpa u jednom trenutku (kada je objavio kandidaturu za predsjednika SAD-a) mogla se uplatili po koeficijentu 151. Pored ovih ‘iznenađenja’, Chichago Cubsi su osvojili naslov prvaka u američkoj MLB ligi što 2016. godinu čini još nevjerojatnijom.

Također, da ste sinoć uložili pet eura u britanskim kladionicama sada biste već imali oko 20 eura. Koeficijent na pobjedu Hillary Clinton, sinoć je, bio čak manji i od 1.20.

Isti iznos ste u lipnju mogli uložiti da će Britanci izglasati izlazak iz Europske unije, a na takvu okladu zaradili bi 45 europskih novčanica.. Međutim, ona najveća oklada i sigurno najveće čudo u posljednjih par godina u svijetu nogometa je da će Leicester City osvojiti titulu Premiershipa na što su bookmakeri prije početka sezone nudili koeficijent čak 50001. Na pet uloženih eura, to bi bilo 25.000 eura dobitka.

Da ste kojim slučajem povezali tri oklade i uložili pet eura, danas bi bili ‘teži’ za nevjerojatnih 15 milijuna eura. Dobitak bi mogao biti i veći da ste dodali da će Cubsi postati prvaci MLB-a. Uz tu okladu, dobitak bi iznosio 70 milijuna eura. Što reći, osim – nevjerojatne cifre.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!