NaslovnicaVijestiLeicesteru prijeti rekordno oduzimanje bodova. Novu sezonu Premier lige započinju sa minusom

Leicesteru prijeti rekordno oduzimanje bodova. Novu sezonu Premier lige započinju sa minusom

Iako je LEICESTER CITY prošle sezone dominirao u Championshipu i ponovno stekao pravo natjecanja u Premier ligi, sada se pojavljuju tamni oblaci nad njihovim uspjehom. Spekulira se o mogućem odlasku menadžera i ozbiljnim posljedicama zbog navodnih financijskih nepravilnosti.

Prema najavama engleskih medija, kao i prema informacijama koje dolaze od pouzdanog izvora poput Fabrizija Romana, Enzo Maresca će napustiti klupu Leicester Cityja kako bi preuzeo trenersku ulogu u Chelsea. Spekulira se da bi mogli biti njegovi nasljednici Graham Potter ili Carlos Corberan. Međutim, odlazak menadžera nije jedini izazov s kojim će se Leicester City suočiti nakon povratka u Premier ligu.

Prema izvješću Telegrapha, postoji mogućnost da Leicester City bude kažnjen oduzimanjem bodova zbog navodnog kršenja Financijskog fair playa. Iako precizan opseg kazne nije potpuno jasan, spekulira se da bi mogao iznositi između 6 i 15 bodova. Takva sankcija bi značajno utjecala na ambicije kluba u Premier ligi, posebno na cilj očuvanja statusa u ligi.

U sezoni 2009./10., engleskim prvoligašima dosuđena je jedna od najvećih kazni u obliku oduzimanja bodova. Portsmouthu je tada oduzeto devet bodova, što je rezultiralo njihovim ispadanjem u Championship.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!