NaslovnicaVijestiLeipzig potvrdio veliki transfer: Gvardiol ide u najbolji europski klub

Leipzig potvrdio veliki transfer: Gvardiol ide u najbolji europski klub

Dolazak hrvatskog defanzivca Joška Gvardiola u Manchester City samo je stvar formalnosti nakon što se već neko vrijeme šuška da će mladi nogometaš prijeći u Premiership.

U posljednjim danima, vijest o transferu je dobila dodatnu dimenziju kada su se pojavili detalji da je Manchester City spreman platiti 100 milijuna eura plus bonuse za njegov dolazak. Izjava sportskog direktora Leipziga Maxa Eberla samo je dodatno pojačala sve priče i spekulacije oko ovog transfera.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Joškova želja je pridružiti se Cityju. I istina je da smo u pregovorima sa Cityjem. Riječ je o ponudi od 100 milijuna eura, plus bonusi. Čini se da će Joško završiti u Guardiolinim rukama”, izjavio je Eberl.

U međuvremenu, Leipzig je službeno ostao bez Dominika Szoboszlaija, koji je jučer predstavljen kao novi igrač Liverpoola.

Gvardiol je skrenuo pozornost na sebe na Svjetskom prvenstvu u Kataru, iako se o njemu puno pričalo kada je iz zagrebačkog Dinama prešao u Leipzig. Od tada je za njemački klub odigrao 88 utakmica, dok je dres hrvatske reprezentacije nosio 21 put.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!