NaslovnicaVijestiLeo i CR7 u istom timu?! Juve poslao ponudu za Messija!

Leo i CR7 u istom timu?! Juve poslao ponudu za Messija!

Čim se pojavila informacija da je Lionel Messi zatražio od Barce da napusti klub, krenule su glasine o tome gdje bi Argentinac mogao nastaviti svoju karijeru. Spominjao se Manchester City kao prvi favorit, zatim PSG, Inter, a navodno, u trku se uključio i Juventus!

Zvijezda Barcelone Lionel Messi obavijestio je upravu Katalonaca da želi da napusti klub, a L’Equipe tvrdi da je Argentinac dobio ponudu Juventusa da zaigra u tandemu sa Cristianom Ronaldom.

Od trenutka kada se pojavila da je kapiten Blaugrane riješen da ode sa Camp Noua svakodnevno se pojavljuju brojne spekulacije o budućnosti 33-godišnjeg nogometaša.

Mediji su Messija selili od Manchester Cityja, preko PSG-a do Newell Old Boysa u rodnom Rosariju, a mnogi vjeruju da su velike šanse i da ostane u Barceloni. U klubu jednostavno ne žele da se pomire sa Leovim odlaskom, prijete tužbom…

Dok traje rat dvije strane reprezentativac Argentine se povezuje sa brojnim klubovima, a utisak je da je Manchester City favorit da dobije rat ukoliko Messi zaista napusti klub u kome je postao ikona.

U petak uveče L’Equipe je prenio da su ljudi iz Juventusa nazvali Messijevog oca i saopštili mu da napadača Katalonaca žele u Torinu, zajedno sa Cristianom Ronaldom.

Naravno, mnogi bi jedva dočekali da vide Lea i Cristiana u istoj ekipi, ali pitanje je koliko je to realno u ovom trenutku. U Torinu trenutno ‘slažu’ budžet za sljedeću sezonu, a imati njih dvojicu u ekipi bilo bi veliko financijsko opterećenje za Bianconere, naročito u razdoblju pandemije koronavirusa.

Najnovije vijesti

Engleski trener koji je 27 godina radio u Chelseaju doživotno izbačen...

0
Gwyn Williams (76), čovjek s 27 godina iskustva na različitim pozicijama u Chelseaju, dobio je doživotnu zabranu treniranja, otkrio je The Athletic. Zabrana Williamsu...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!