NaslovnicaVijestiJoš dvije godine u Barceloni: Leo Messi 2020 godine bez odštete napušta...

Još dvije godine u Barceloni: Leo Messi 2020 godine bez odštete napušta Barcu ali pod jednim uslovom!

El Mundo Deportivo sportski list iz Barcelone prenosi informaciju kako ugovor Lionela Messija omogućuje igraču da napusti klub bez naknade 2020. godine, s važnim dodatkom u novom ugovoru koji određuje okolnosti takvog scenarija.

Barcelona fanovi ne mogu biti potpuno mirni oko pitanja koja proizlaze iz ugovora prve klupske zvijezde Lionela Messija. Prije godinu dana, Messi je dosta dugo odugovlačio oko potpisivanja novog ugovora i navijačima donio veliku zabrinutost a sada su novine El Mundo Deportivo izvijestile da je legendarni argentinski as uspio dogovoriti klauzulu koja mu omogućava da godinu dana prije isteka ugovora – koji vrijedi do 2021. – napusti klub bez naknade.

>> MAURIZIO SARRI POSLAO PORUKU UPRAVI: Evo koju zvijezdu želi u zimskom prelaznom roku!

Nije tako loše kao što zvuči, ali mnogo toga ovisi o samom Messiju. Navedeni list tvrdi da pomenuta klauzula Messiju zabranjuje odlazak iz kluba u slučaju preseljenja u  neki “elitni europski klub”, bez naznaka koji klubovi zadovoljavaju gore navedeni kriterij. Za “elitne” klubove još uvijek vrijedi klauzula od 700 milijuna eura što u teoriji znači da bi Messi 2020 godine napustio Barcelonu, ali bi preselio u „neelitno” okruženje, kao što su to učinili Iniesta i Xavi.

[su_bet365_100bonus]

Ili, na primjer, da se vrati u svoj Newell’s Old Boys za koji mu je želja da zaigra prije završetka karijere.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!