NaslovnicaVijestiLeo Messi otkrio ko im je najveći protivnik u grupnoj fazi SP-a

Leo Messi otkrio ko im je najveći protivnik u grupnoj fazi SP-a

Reprezentacija Argentine će igrati protiv Hrvatske, Islanda i Nigerije, a Messi kaže da Hrvatska nije najteži protovnik.

Messi

Napadač Barcelone Leo se više pribojava utakmica između Islanda i Nigerije nego reprezentacije Hrvatske.

“Mi imamo dovoljno vremena da se pripremimo za Svjetsko prvnesnstvo. Imali smo nekoliko dobrih utakmica pod vodstvom Sampolija, ali nije on dugo proveo s nama”, rekao je napadač Barcelone, te dodao:

“Odradio je on jedan dio i pritisaka. Nije jednostavno kada morate tako igrati, pogotov sa ovim novim momcima u reprezetanciji, koji nisu navikli na reprezentaciju.”

“Moramo defeitnivno biti bolji ako želimo biti prvaci svijeta. Kako igramo sada nećemo stići ni blizu, od nas su bolji u ovom trenutku Brazil, Njemačka, Francuska, Španija.”

[su_live_koeficijenti]

“Italija je vjerovatno mislia kako je nemoguće da oni ostanu bez Svjetskog prvenstva, ali eto dešava se. Sva sreća pa se nismo našli na njihovom mjestu”, rekao je Argentinac za TyC sports.

“Island će bit jako jako težak protivnik. Mislim da će nam biti puno lakše protiv Hrvatske, jer će nam oni dozvoliti da igramo više nego Island.”

“Od Nigerije možemo svašta očekivati. Desi im se da u jednoj utakmici zabiju četri – pet golova, ali znaju biti i jako loši”, tvrdi Leo.

Novinari su Messija upitali o tome zbog čega počinje već dvije utakmice sa klupe u Ligi prvaka.

“Sezone su duge, a ranijih godina moja tijelo to nije ni osjećalo. Danas moramo shvatiti da ne mogu više pratiti taj tempo. Najteže je biti izmjena, ali to je najbolje za momčad”, iskreno je rekao Argentinac Leo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!