NaslovnicaVijestiLeo Messi vs Cristiano Ronaldo? Statistika iz ove godine govori sve, ali...

Leo Messi vs Cristiano Ronaldo? Statistika iz ove godine govori sve, ali “statistika je kao bikini”…

Lionel Messi našao se u netipičnoj i rijetko viđenoj situaciji, prvi put nakon više od šest godina nije pogodio mrežu u četvrtoj uzastopnoj utakmici. Golove je ipak zamijenio asistencijama.

MESSI ZAHTIJEVAO

Barcelona je jučer pred svojim navijačima pobijedila sjajnu ekipu Getafea s 2-1, ali i ovaj je put osvojila tri boda bez pomoći njihove najveće zvijezde – Lionela Messija.

Manchester City bi mogao ispasti u četvrtu ligu engleskog nogometa!

Trenutni osvajač Zlatne lopte nije pogodio mrežu u četvrtoj uzastopnoj utakmici. Prethodno je bez pogotka završio meč protiv Valencije, Levantea i Betisa. Četiri utakmice bez pogotka također su česta pojava za još neke vrhunske napadače, ali ne i za Messija, jer Argentinac nije imao takvu golgetersku sušu već jako dugo – točno od januara 2014., kada nije zabio u osam uzastopnih utakmica prvenstva.

Iako u posljednje vrijeme Messiju ne ide dobro u postizanju golova, Argentinac je ipak u odličnoj formi, a golove je uspješno zamijenio asistencijama asistiravši za čak šest od posljednjih sedam golova Barcelone.

Messi je ove sezone već upisao 12 asistencija u španjolskom prvenstvu i uvjerljivo je vodeći u toj kategoriji, a trenutno je samo jednu asistencija iza prošlogodišnjeg dostignuća, koji je prikupio u 34 prvenstvena nastupa. Messi također vodi na listi strijelaca s 14 golova i još uvijek ima prednost u odnosu na nogometaša Real Madrida Karima Benzemu.

Poređenje sa Ronaldom je neizbježno, i mnogi koji ne gledaju stvari racionalno porede 12 golova koje je Portugalac postigao u ovoj godini a lako zaboravljaju isti broj asistencija Argentinca. Poređenje je nepotrebno, živimo u eri dva najbolja nogometaša u historiji.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!