NaslovnicaVijestiLeonardo Bonucci: On je najbolji defanzivac na svijetu!

Leonardo Bonucci: On je najbolji defanzivac na svijetu!

Nova zvijezda Milana Leonardo Bonucci izjavio je kako je Sergio Ramos najbolji centralni defanzivac na svijetu u ovom trenutku.

Bonucci otkrio tko je najbolji defanzivac na svijetu

Ramos je nedavno na ždrijebu grupne faze Lige prvaka dobio nagradu za najboljeg defanzivca u tom takmičenju prošle sezone, a Bonucci je pun riječi hvale za španjolskog reprezentativca.

Bonucci i Ramos će se suočiti u reprezentativnim dresovima u subotu, kada će njihove reprezentacije odmjeriti snage u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

U izjavi za Football Italiju, Bonucci je rekao: “Sergio ramos je najbolji defanzivac na svijetu. Dobio je nagradu za najboljeg defanzivca u Ligi prvaka prošle sezone i to dokazuje da je najbolji.”

Kapiten Real Madrida je predvodio ‘kraljeve’ do titule u La Ligi i Ligi prvaka prošle sezone.

Iako je poznat po svom razočaravajućoj statistici što se tiče discipline, Ramos je bilježio šest defanzivnih akcija po utakmici u prošloj sezoni u ligi, a također je imao uspješnost dodavanja od 89%.

Pred njim je još jedna uzbudljiva sezona sa Real Madridom, u kojoj će se ponovo boriti za titulu sa najvećim rivalom Barcelonom, koja se pojačala ovog ljeta.

[su_us_open]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!