NaslovnicaVijestiLeonardo Bonucci objasnio razliku između Cristiana Ronalda i ostalih igrača!

Leonardo Bonucci objasnio razliku između Cristiana Ronalda i ostalih igrača!

Vrijednim radom i predanošću Cristiano Ronaldo postao je jedan od najvećih svih vremena.

Leonardo Bonucci objasnio

Ronaldova upornost nikada nije bila upitna, a kako bi dodao dokaze o svojoj ogromnoj predanosti, suigrač Leonardo Bonucci sve je otkrio.

Na pitanje što Ronaldo donosi Juventusu, talijanski branič nevjerojatno je pohvalio peterostrukog osvajača Zlatne lopte.

“Njegov intenzitet i njegov izravni način igre”, rekao je Bonucci u intervjuu za AS.

“Prvi je podržao ostatak ekipe pozitivnim riječima. Njegov način treninga je nevjerojatan, svaki dan nakon treninga naći ćete ga na dodatnom treningu.”

“Postoje trenuci kada je njegova razina izdržljivosti jednostavno zapanjujuća.”

“On je mašina i jako mu se divim.”

Ronaldov bivši kondicijski trener Giovanni Mauri dao je uvid u to kako funkcionira Cristianova pamet, otkrivajući kako najbolji strijelac Real Madrida odradi treninge u 2 sata ujutro nakon što se vrati sa utakmice Lige prvaka.

“Cristiano je fenomen i vrhunski sportaš”, objasnio je Mauri za Tuttosport.

“Uvijek trenira na najboljoj mogućoj razini, jer se njegov način rada sastoji od tri stvari: predanosti, konkurentnosti i pozitivnog stava.

“Govorimo o igraču svjetske klase koji, kada smo se vratili kući u 2 sata ujutro s gostujuće utakmice Lige prvaka, svojim automobilom ne bi odjurio kući.

“Ne, zaustavio bi se u centru za trening barem sat vremena radi raznih vježbi oporavka i krioterapije.”

Čak i kod 35-godišnjaka gotovo da nema šanse da Juventus u bilo kojem trenutku uspori. Već ove sezone postigao je tri pogotka u dvije utakmice Serie A za Staru damu.

Na međunarodnoj razini postigao je dva pogotka na jednoj utakmici Lige nacija da bi ga odveo preko 100 golova za Portugal.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!