NaslovnicaVijestiL'EQUIPE POTVRDIO: U iduća 24 sata Nabil Fekir seli se u Englesku!

L’EQUIPE POTVRDIO: U iduća 24 sata Nabil Fekir seli se u Englesku!

Kako piše pouzdani francuski sportski list L’Equipe – Nabil Fekir u iduća 24 sata postat će novi igrač Liverpoola! O ovom se transferu piše već duže vrijeme, ali čini se da je kucnuo čas da transfer bude i službeno potvrđen jer Redsi ga žele u svojim redovima prije Svjetskog prvenstva.

Nabil Fekir, 24-ogodišnji ofanzivni veznjak koji trenutno nastupa za Lyon i član je francuske nogometne reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji uskoro postaje novi igrač Liverpoola. Ovogodišnji finalist Lige prvaka ne želi čekati da prođe Svjetsko prvesntvo jer se boje da će nakon njega Fekirova cijena postati samo još i veća.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

L’Equipe piše kako je Liverpool do sada nudio 60 milijuna eura, a Lyon tražio 70 te su se našli na 65 milijuna eura. Fekir iza sebe ima sjajnu sezonu u kojoj je postigao 23 gola te imao 8 asistencija te je bio jedan od najboljih igrača u francuskom prvenstvu. Stoga cijena od 65 milijuna eura i ne čudi.

Liverpool je ovu zimu prodao Coutinha za nevjerojatnih 165 milijuna eura i od tog novca stvaraju nestvarno dobru momčad. Kloppov Liverpool po mnogima je igrao najbolji nogomet u Europi ove sezone iako nisu ništa osvojili. No, uz momčad koju će imati sljedeće sezone – Kloppov Liverpool jednostavno mora ići na sve trofeje.

[su_bonus]

Više nema opravdanja kako Liverpool nema dovoljno dobru momčad za takvo što jer od sada će ta momčad imati sljedeće igrače po ovakvim cijenama:

Virgil van Dijk plaćen je 80 milijuna eura
Dejan Lovren je plaćen 25 milijuna eura
Trojac – Mane, Firmino, Salah – svi su plaćeni preko 40 milijuna eura
Oxlade Chamberlain je plaćen 41 milijun eura
Firmino je plaćen 50 milijuna eura
Keita je plaćen 75 milijuna eura
Wijnaldum 28, a Lallana 30 milijuna eura
i sada Fekir za 65 milijuna eura.

Također još se uvijek priča i o dovođenju golmana, ali čini se kako Redsi neće imati novac za Allisona koji je bliže Real Madridu već se okreću golmanu Bayer Leverkusena. Naime, vjeruju kako bi Bernd Leno mogao doći za “samo” 25 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Messijeva potpisana salveta prodana za 760.000 funti

0
Salveta na kojoj je Lionel Messi 2000. potpisao ugovor o pridruživanju Barceloni prodana je za 760.000 funti, objavila je britanska aukcijska kuća Bonhams u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!