NaslovnicaVijestiLEROY SANE ODLAZI IZ CITYJA: Guardiola već pronašao zamjenu u Španjolskoj -...

LEROY SANE ODLAZI IZ CITYJA: Guardiola već pronašao zamjenu u Španjolskoj – koštat će ga 75 milijuna eura!

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola navodno je zainteresiran za potpisivanje Mikela Oyarzabala Real Sociedada pod uvjetom da Leroy Sane napusti klub.

LEROY SANE ODLAZI

Njemački internacionalac je već neko vrijeme povezan sa Bayern Munchenom, gdje Sport Bild tvrdi da je predsjednik kluba Uli Hoeness bio siguran da će ga potpisati za manje od 85 milijuna funti.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Prema španjolskom listu El Confidencial, Guardiola želi potpisati Oyarzabalu pod uvjetom da Sane napusti Manchester City. Izvještaj također tvrdi da bi Španjolac mogao koštati 75 milijuna eura.

22-godišnjak je bio jedan od najboljih igrača Real Sociedada u posljednjih nekoliko godina, postigavši 43 gola i 27 asistencija u 167 nastupa na svim natjecanjima. Ove je sezone postigao pet golova, dok je u 16 utakmica pružio četiri asistencije. Oyarzabal je također postao redovan u španjolskoj reprezentaciji, postigavši dva gola tijekom kvalifikacija za Euro 2020.

22-godišnjak je u posljednje vrijeme u dobroj formi za Real Sociedad, a prije ili kasnije će ga klubovi tražiti i biti zainteresirani da ga potpišu. On bi bio pristojno pojačanje za Manchester City iako bi minutaža u prvoj postavi bila teška za njega.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!