NaslovnicaVijestiLeroy Sane rekao svom kolegi iz Bayerna da odbije prelazak u Manchester...

Leroy Sane rekao svom kolegi iz Bayerna da odbije prelazak u Manchester City!

Bivši branič Manchester Cityja Leroy Sane pozvao je svog suigrača iz Bayerna Davida Alabu da ne odlazi u Manchester City. Sane je nedavno napustio Građane zbog Bayerna.

Leroy Sane rekao

Najnovije pojačanje Bayerna zatražio je od Davida Alabe da ostane u njemačkom klubu i odbije Manchester City.

Leroy Sane se pridružio Bayernu za nešto manje od 55 milijuna funti ranije ovog mjeseca, iako City još uvijek igra Ligu prvaka. Međutim, Nijemac se odlučio pridružiti svom novom klubu, umjesto da pomogne Cityju da završi trenutnu sezonu u Ligi prvaka.

Sane je za BILD rekao:

“Klub je također želio da se pripremim za svoj novi posao u Munichu. Da sam završio sezonu sa Cityjem, pripreme za sljedeću sezonu bi bile vrlo kratke. Želim u miru stići u Bayerm, pronaći mjesto na kojem ću ostati, pripremiti se za novo poglavlje u karijeri, a zatim započeti sve ispočetka.”

Alaba, koji je sljedeće ljeto van ugovora u Bayernu, dostupan je za oko 33 milijuna funti, smatra se da favorizira prelazak u Real Madrid, ali City bi se mogao kandidirati za njega ako pokaže interes.

Austrijanac je ranije igrao pod vodstvom menadžera Manchester Cityja Pepa Guardiole kada je Španjolac bio menadžer Bayerna od 2013. do 2016. godine.

“Zaista se nadam da će David ostati.”

“Želio bih igrati sa njim. On je dobar momak, sjajan nogometaš i privatno se družimo. David je dokazao da nije samo jedan od najboljih svjetskih bekova, već je izuzetan u vezi. Osjećam to. Mislim da se puno može postići. Definitivno vidim realne šanse za osvajanje Lige prvaka s Bayernom. “

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!