NaslovnicaVijestiLevski traži od UEFA-e ponavljanje utakmice s Hamrunom

Levski traži od UEFA-e ponavljanje utakmice s Hamrunom

Nogometaši Hamrun Spartansa s Malte, koji su u 2. pretkolu UEFA Lige konferencija eliminirali Velež, eliminirali su i Levski iz Sofije te se plasirali u play-off, no sada bi šokantno mogli ostati bez povijesnog rezultata zbog nevjerojatnog, prije svega, sudačkog previda.

Levski je u prvoj utakmici na Malti slavio 1:0, ali su u uzvratu igrači Hamruna pokazali kvalitetu i poveli golom Guillaumiera u 78. minuti. Činilo se da će Levski proći kada je Tsunami u 91. minuti pogodio za 1:1, no Camenzuli je u 92. minuti pogodio za 2:1 i odveo utakmicu u produžetke.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon što nije bilo golova, put u play-off odlučili su jedanaesterci, a više sreće i znanja imali su gosti s Malte.

No, Levski se službeno žalio UEFA-i i traži ponavljanje utakmice jer je prije drugog pogotka Maltežana, postignutog u sudačkoj nadoknadi, odmah nakon bugarskog izjednačujućeg pogotka, igrač Hamruna prethodno ušao na polovinu Levskog.

Da stvar bude gora, bio je pomoćnik kod gola, koji je ranije utrčao u teren i ubrzo dobio loptu, koju je kasnije vratio strijelcu Camenzuli.

Rumunjski sudac Istvan Kovač previdio je taj detalj i sada Levski traži ponavljanje.

“Obavještavamo vas da je momčad pod vodstvom izvršnog direktora Ivajla Ivkova uložila prosvjed UEFA-i i tražimo reprizu utakmice s Hamrunom. Donosimo i dokaze za grubo kršenje pravila od strane glavnog suca. i njegovih pomoćnika, što je utjecalo na ishod utakmice. Slučaj hitno treba istražiti UEFA-ino kontrolno, etičko i disciplinsko povjerenstvo”, stoji u priopćenju Levskog.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!