NaslovnicaVijestiLewandowski: Moja odanost Bayernu bi trebala biti više od posla, u meni...

Lewandowski: Moja odanost Bayernu bi trebala biti više od posla, u meni je nešto umrlo

Poljski napadač je više puta izjavio da želi napustiti Bayern s kojim ima ugovor do ljeta 2023. godine, dok ga čelnici minhenskog kluba ne žele pustiti. Jasno je da Lewandowski želi u Barcelonu.

Tijekom reprezentativnih utakmica Lige nacija, 33-godišnji napadač je u razgovoru za poljski Onet Sport potvrdio da želi novu sredinu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Želim otići jer želim doživjeti nove emocije. Bayern ne sluša moje želje i potrebe. Odjednom je nešto u meni umrlo i ne mogu preboljeti. To je previše čak i za profesionalca”, rekao je Lewandowski.

“Ako sam godinama u klubu, uvijek sam nastupao, čak i unatoč ozljedama i bolovima, onda vjerujem da bismo trebali pronaći najbolje rješenje za obje strane. Osvojili smo puno trofeja, bilo je to divnih osam godina. Moja bi odanost trebala biti više od običnog posla”, rekao je.

Na to mu je sportski direktor njemačkog prvaka Oliver Kahn rekao: “Ne mogu reći zašto je Robert odabrao ovaj put. Takve izjave nas nikuda ne vode. Mislim da bi trebao znati što ima u Bayernu. Zahvalnost ne ide samo u jednom smjeru.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!