NaslovnicaVijestiLewandowski se naglo "ohladio" od Barcelone?

Lewandowski se naglo “ohladio” od Barcelone?

Robert Lewandowski je zahtijevao da ga Bayern pusti u Barcelonu nakon osam godina u Münchenu, no sada njemački i španjolski mediji pišu da se naglo ohladio od očekivanog transfera. Razlog je objavio Javier Tebas, predsjednika La Lige.

“Barcelona jako dobro zna kakva su pravila La Lige i kakva im je financijska situacija i što moraju učiniti da dovedu nove igrače. Ne znam hoće li prodati De Jonga ili Pedrija, ali znaju što moraju učiniti , a to je povećanje prihoda. Posljednjih je godina imala puno akumuliranih gubitaka koje je mogla izbjeći gomilanjem zaliha kao što je to primjerice činio Real. Dok ih je Barcelona praznila. Zato sada ne može registrirati Lewandowskog.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Predsjednik Barcelone Joan Laporta odgovorio je:

“Javier Tebas bi se trebao suzdržati od takvih komentara može li Barcelona ili ne može dovesti igrača jer to šteti interesima našeg kluba.”

Ipak, činjenica je da Barcelona još uvijek ne može registrirati Francka Kessieja i Andreasa Christensena, igrače koji u nju dolaze bez odštete.

Da bi to učinila, mora prodati neke od igrača. Mundo Deportivo piše da je nakon ove objave predsjednika La Lige Laportu nazvao Pini Zahavi, agent Roberta Lewandowskog, i zatražio objašnjenje. Katalonci dodaju da se Lewandowski, nakon što je pročitao Tebasovo objašnjenje, naglo ohladio od Barce.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!