NaslovnicaVijestiLewandowski želi otići iz Bayerna!

Lewandowski želi otići iz Bayerna!

Njemački mediji javljaju kako je Robert Lewandowski spreman napustiti Bayern Munchen. 33-godišnji napadač želi novi izazov, nakon što je u Njemačkoj postao drugi najbolji strijelac svih vremena. Prošle sezone je postigao čak 31 gol u Bundesligi i tako oborio rekord Gerda Mullera.

Lewandowski želi otići

Međutim, čini se da želja poljskog reprezentativca neće biti ispunjena. Bavarci navodno za njega traže 100 milijuna eura, što je iznos kojeg sigurno niko neće platiti za tako starog igrača.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Treba naglasiti da Lewa nije nesretan u Bayernu, ali bi volio isprobati novi izazov. Lewandowski je do sada odigrao 331 nastup za Bayern te zabio nevjerojatnih 297 golova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!