NaslovnicaVijestiLewandowskog upozorili: Ovo nije Bundesliga

Lewandowskog upozorili: Ovo nije Bundesliga

Barcelona je u 1. kolu La Lige remizirala (0:0) protiv Rayo Vallecana, što je razočaralo navijače koji su očekivali mnogo više, pogotovo od pojačanja dovedenog iz Bayerna – Roberta Lewandowskog.

“Mogao je Poljak puno više naučiti u ovoj utakmici. Prva lekcija, tijek i intenzitet igre puno je drugačiji kad stvari postanu ozbiljne nego u prijateljskim utakmicama”, pišu španjolski mediji.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Osvrnuli su se i na trenutak u kojem je Lewandowski pozvao publiku da više bodri momčad.

“Još jedna lekcija koju bi Lewandowski mogao naučiti je da navijači ovdje baš i ne podržavaju svoju momčad. Da, motivirani su u velikim utakmicama, ali ne protiv Rayoa. Ovo nije Bundesliga, pa je zato Levandowski morao zamoliti navijače da navijaju”, dodaje se u tekstu.

“Upozorenje za Lewandowskog: Nije ti ovo Bundesliga”, naslov je teksta u njemačkom “Sport Bildu” kojim je popraćen službeni debi Poljaka u dresu Katalonaca.

Istodobno, njegov bivši klub Bayern gazi bez njega. U prvenstvu su u dosadašnje dvije utakmice slavili s gol-razlikom 8-1, dok su u njemačkom Superkupu pobijedili RB Leipzig s 5:3. Tako su nakon odlaska Lewandowskog ove sezone u tri službene utakmice zabili 13 golova.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!