NaslovnicaVijestiLider Bundeslige se ne šali: Iz Dortmunda u nedjelju najavili VELIKU VIJEST!

Lider Bundeslige se ne šali: Iz Dortmunda u nedjelju najavili VELIKU VIJEST!

Borussia Dortmund će u subotu na svom Westfallenu ugostiti ekipu Mainza a dan kasnije će vodstvo kluba na generalnoj skupštini najaviti veliku kadrovsku vijest.

Španjolski napadač Paco Alcacer u Dortmundu ostavio je odličan dojam a u klubu sa otkupom njegovog ugovora od Barcelone ne namjeravaju oklijevati. Dortmund je u subotu u njemačkom prvenstvu domaćin Mainzu a jedan dan kasnije u prostorijama kluba najavljena je generalna skupština kluba, a kako prenosi sportski list Bild tada će iz Dortmunda i službeno najaviti otkup Alcacerovog ugovora iz Barcelone.

PEREZ SPREMAN POTROŠITI DO 71 MILIJUNA FUNTI: Real dovodi braniča kojeg želi cijela Europa!

Dortmund će platiti 23 milijuna eura odštete te dodatnih pet milijuna koje će isplatiti kroz razne bonuse.

„Ne smijemo zaboraviti da je Paco u posljednje dvije godine jedva da odigrao kakvu utakmicu. Potrebno mu je neko vrijeme da se potpuno spremni. U posljednjoj internacionalnoj pauzi nije dobio poziv iz Španjolske reprezentacije, tako da je ovaj put to iskoristio i ostao trenirati sa nama i po mom mišljenju, to je vrlo korisno za njega„ rekao je prije nekoliko dana trener Dortmunda Lucien Favre.

Alcacer je do sada u njemačkom prvenstvu u šest utakmica postigao osam pogodaka, te je pokazao čelnicima Barce da su možda pogriješili štu su ga se olako riješili.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!