NaslovnicaVijestiLIGA PRVAKA: Evo koje sastave će večeras izvesti Manchester United i PSG

LIGA PRVAKA: Evo koje sastave će večeras izvesti Manchester United i PSG

Liga prvaka će početi sa jednom od najboljih utakmica u osmini finala koja se igra na Old Traffordu večeras. Iako su Manchester United i PSG prilično kompetentni u Europi, oni tek trebaju da odigraju svoju prvu službenu utakmicu.

Liga prvaka

Otkako je Ole Gunnar Solskjaer preuzeo Crvene vragove, napadači Uniteda su bili prilično dobri pred protivničkim golom. S druge strane, Thomas Tuchel je potvrdio da želi da njegova ekipa postigna gol ili dva, što bi im pružilo dodatnu prednost u drugoj utakmici.

S obzirom da je u ovoj utakmici vrlo teško odrediti tko je favorit, kladionice su ipak odlučile da to prema koeficijentu bude Manchester United, dok će obje ekipe u ovu utakmicu ući sa mnogo samopouzdanja koje su ostvarili u prošlim utakmicama, iako je PSG malo zakazao u nekim natjecanjima. U svakom slučaju očekuje nas veliki spektakl na Old Traffordu.

OZLJEDE

PSG je dobio veliki udarac pred ovaj susret, jer će biti bez napadača Neymara i Edinsona Cavanija. Njihov primarni desni bek Thomas Meunier je još jedan igrač od kojeg se očekuje da neće nastupiti, navodno zbog potresa mozga.

Ole Gunnar Solskjaer sa druge strane, imat  će potpuno opremljenu momčad po prvi put od preuzimanja kluba.

SUSPENZIJE

Niti jedna ekipa nema suspendirane igrače.

FORMA IGRAČA

Otkad je Ole Gunnar Solskjaer preuzeo klub, Paul Pogba, Marcus Rashford i Anthony Martial su bili nezaustavljivi. Unitedov broj 6 je postigao osam golova i osam asistencija tijekom posljednja dva mjeseca. Marcus Rashford i Anthony Martial su postigli ukupno devet golova uz četiri asistencije.

Što se tiče PSG-a, očekuje se da će u sastavu biti najskuplji tinejdžer na svijetu, Kylian Mbappe, koji će voditi napadačku liniju u odsutsvu Neymara i Edinsona Cavanija. Bivši napadač Monaca je postigao 22 gola i 14 asistencija ove sezone. 20-godišnjak je također postigao gol protiv Liverpoola u grupnoj fazi Lige prvaka.

MOGUĆE POSTAVE

Manchester United: David De Gea, Ashley Young, Victor Lindelof, Phil Jones, Luke Shaw, Nemanja Matic, Ander Herrera, Paul Pogba, Anthony Martial, Jesse Lingard, Marcus Rashford

PSG: Gianluigi Buffon, Dani Alves, Thilo Kehrer, Presnel Kimpembe, Thiago Silva, Juan Bernat, Marquinhos, Marco Verratti, Julian Draxler, Angel Di Maria, Kylian Mbappe.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!