NaslovnicaVijestiLIGA PRVAKA: Neymar poslao poruku kraljevskom klubu

LIGA PRVAKA: Neymar poslao poruku kraljevskom klubu

Real Madrid i PSG uskoro igraju utakmice u okviru Liga prvaka, a Neymar je veoma optimističan, te je poručio da je njegov cilj da izbaci Real Madrid iz velikog natjecanja i da tako ispiše historiju.

LIGA PRVAKA

Real Madrid je već dva puta za redom osvojio Ligu prvaka, kraljevski klub je u četri godine tri puta podigao trojef prvaka Evrope, tako da je ovo pravi izazov za momčad iz Pariza, prenose mediji iz Španije.

Novinari su upitali najveću zvijezdu PSG-a šta misli o utakmici protiv Reala Madrida. Brazilac bez obzira na sve tvrdi da zna način na koji će pobijediti Real Madrid.

[su_live_koeficijenti]

“Ova utakmica će biti veoma teška, znam to. Real Madrid je momčad koja je već dugo vremena na okupu, oni su osvojiti tri Lige prvaka zajedno, ali ja znam način na koji ih mogu pobijediti.”, rekao je Neymar, te dodao:

“Naša ekipa želi da ispiše historiju, tako da ćemo sve učintii da ih pobijedimo.”

Upitali su novinari Brazilca i za potencijalno osvajanje Zlatne lopte, na šta on kaže da ne zavisi to samo od njega.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Ne zavisi samo od mene hoću li osvojiti Zlatnu loptu, već i od mojih kolega iz kluba, te šta ćemo sve zajedno nrapviti u nastavku sezonu”, tvrdi Neymar, te dodaje:

“Svjetsko prvensto je veoma važno – naravno, ali ipak prvo svi želimo dobro da završimo sezonu sa klubom.”

Neymar se već nekoliko sedmica povezuje sa prelaskom u Real Madrid, ali naravno za sada su to sve špekulacije koje dolaze iz Španije.

Prva utakmica između ova dva kluba na rasporedu je 14. februara kada kraljevski klub dočekuje PSG, a uzvratna utakmica se igra tri sedmice kasnije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!