NaslovnicaVijestiLigue 1 mijenja jedno pravilo zbog Lionela Messija!

Ligue 1 mijenja jedno pravilo zbog Lionela Messija!

Francuska Ligue 1 je spremna napraviti iznimku od jednog pravila samo za Lionela Messija. Nakon što je prekinuo 21-godišnju suradnju sa svojom voljenom Barcelonom, izgleda da će se Messi pridružiti PSG-u u dvogodišnjem ugovoru i navodno će zarađivati 25 milijuna eura godišnje.

Ligue 1 mijenja jedno

Govorilo se o tome da će Messi uzeti dres sa brojem 19. u PSG-u nakon što je sa poštovanjem odbio ponudu svog bliskog prijatelja i bivšeg suigrača Neymara da preuzme broj 10 kojeg on trenutno nosi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, Marca sada kaže da je PSG ponudio Messiju broj 30.

Messi je debitirao sa brojem 30 za Barcelonu, 2006. godine nakon čega je prešao na 19, a zatim i na 10 kada je Ronaldinho otišao dvije sezone kasnije.

Pravila Ligue One navode da broj 30 mora biti rezerviran za vratare, no kaže se da neće biti problema to ostaviti po strani za vjerojatno najvećeg igrača u povijesti nogometa.

Gianluigi Donnarumma, koji je također ovog ljeta potpisao besplatni transfer, uzeo je dres sa brojem 50 jer nije smio nositi broj 99 koji je nosio za AC Milan.

Slično, Mario Balotelli morao je nositi broj 9 za Marseille i Nicu jer broj 45 nije bio dopušten.

“Brojevi 1, 16 i 30 isključivo su i nužno rezervirani za vratare”, stoji u LFP pravilu #670.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!