NaslovnicaVijestiLindsey Vonn ponovo oduševila muške pratioce: Oskudno obučena u bazenu plivala s...

Lindsey Vonn ponovo oduševila muške pratioce: Oskudno obučena u bazenu plivala s psom (VIDEO)

Lindsey Vonn još uvijek je jedna od najpopularnijih osoba u sportu, i ako se prije nekoliko godina oprostila od profesionalnog skijanja zbog teških povreda koljena.

Kao i većina Amerikanaca, Lindsey provodi dane u izolaciji sa svojim izabranikom, hokejašem P. K. Subbanom (vjenčanje najavljeno za ovo ljeto za sada je odgođeno). Nije joj posebno teško jer na imanju ima sve što joj treba, ali još uvijek se ne smiruje medijski hype oko nje, zbog čega je i sama Lindsey vrlo aktivna na društvenim mrežama.

Sada je objavila video kako se prepustila užicima u bazenu. “Natjecala se” sa svojim psom po imenu Bear (Medvjed), a oni su se takmičili u plivanju? Plivali su po duljini bazena i natrag.

Na kraju ‘obračuna’, čuje se zadovoljno zviždanje P. K.-a, kada se Lindsey podigla iz vode i pokazala svoje tijelo. Lindsey Vonn je kratko napisala: “Šteta što su olimpijske igre odgođene. Bear i ja smo u vrhunskoj formi!”

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!