NaslovnicaVijestiLionel Mesi je na proslavu Zlatne lopte pozvao sve suigrače iz PSG-a...

Lionel Mesi je na proslavu Zlatne lopte pozvao sve suigrače iz PSG-a osim jednog

U ponedjeljak je Lionel Messi osvojio svoju sedmu Zlatnu loptu u Parizu. Pobijedio je svoje glavne rivale Roberta Lewandowskog i Jorginha.

Nakon dodjele Zlatne lopte, Argentinac je blizu Eiffelovog tornja organizirao zabavu na koju su bili pozvani svi njegovi suigrači iz PSG-a sa suprugama, no na zabavi nije bilo Maura Icardija i Wande Nare.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tamošnji mediji pišu kako Argentinac nije pozvao Icardija i Naru.

Voditelj Angel Brito je na Twitteru objavio: “Mauro Icardi nije pozvan na Messijevu proslavu.”

Međutim, Icardi je ipak čestitao kolegama iz PSG-a, nakon što je na Instagramu objavio čestitke Lionelu Messiju i najboljem vrataru Ginaluigiju Donnarummi.

Podjećamo da su Icardi i Nara imali ljubavne probleme u posljednje vrijeme, kada je Wanda sredinom listopada svog supruga optužila za prevaru sa objavom na društvenim mrežama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!