NaslovnicaVijestiLionel Messi će karijeru završiti u Argentini?!

Lionel Messi će karijeru završiti u Argentini?!

Potpredsjednik nogometnog kluba Newell’s Old Boysa Cristian D’Amico rekao je da je uvjeren da će se nogometaš Barcelone Lionel Messi vratiti u taj argentinski klub nakon Svjetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji.

Lionel Messi

Messi je počeo karijeru u Newell’s Old Boysu, gdje je igrao od 1994. do 2000. godine, a zatim je prešao u Barcelonu.

“Mislim da ćemo imati zadovoljstvo gledati Mesija u našem dresu. Zamislite Mesija na našem stadionu, uz sve te svjetske medije. Sponzori koji bi tada došli mogli bi da naprave razliku, i osim sentimentalne vrijednosti, to bi moglo da nam pomogne u isplati dugova”, rekao je D’Amico za španjolski Sport.

Sezona u španjolskoj ligi počela je za vikend, Barcelona je pobijedila Betis sa 6:2, a peterostruki osvajač Zlatne lopte Messi postigao je dva gola.

Nogometaš Barcelone Ivan Rakitić pohvalio je službeno najboljeg nogometaša svijeta.

“Mislim da se ljudi iz utakmice u utakmicu iznenađuju. Trebalo bi da uživamo u njegovoj igri i da se nadamo da će da je ponovi sljedeće nedjelje. Zabavno je igrati s Messijem u momčadi”, rekao je Rakitić.

Luis Suarez postigao je tri gola protiv Betisa.

“Leo je počeo sezonu kao zvijer i najbolji je nogometaš svijeta. Sve što možete raditi je da se predate i uživati”, naveo je Suarez.

Messi je debitovao za prvi tim Barcelona protiv Porta u prijateljskoj utakmici 2003. godine, tada je imao 16 godina i 145 dana, a za manje od godinu dana ostvario je i svoj ligaški debi protiv velikog rivala Barcelone, Espanyola.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!