NaslovnicaVijestiLionel Messi i Cristiano Ronaldo imenovali najteže protivnike sa kojim su se...

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo imenovali najteže protivnike sa kojim su se suočili u karijeri!

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi su obojica otvoreno razgovarali o najboljim braničima sa kojima su se suočili u svojim slavnim igračkim karijerama.

Superzvijezda Juventusa i kapetan Barcelone skupili su nevjerojatan broj trofeja kako bi se etablirali kao dva najbolja nogometaša svih vremena.

Ali Ronaldo i Messi su imali pravi udio u bitkama sa braničima i sada su odlučili podijeliti koji od njih je bio najbolji.

U razgovoru za DAZN, Messi iznenađujuće nije spomenuo Sergija Ramosa i Diega Godina kao svog natježeg protivnika.

Umjesto toga, šesterostruki osvajač Zlatne lopte imenovao je desnog beka Pabla Maffea kao najtežeg protivnika, za koga je rekao da se pokazao kao ‘intenzivan’ protivnik.

“To što me markiraju me ne muči – znate da će biti teških utakmica i može biti čudno uvijek imati nekoga oko sebe”, rekao je Messi.

“Zapravo mi se nije često događalo. To me ne muči, ali čudno je. Pablo Maffeo iz Girone bio je najteži protivnik protiv kojeg sam igrao. To je bilo intenzivno.”

“Nikadaa se nisam žalio. Mislim da su fizički kontakt i udarci dio igre.”

“Više se nerviram kada igram loše i malo se više naljutim. Ali ako ne igram loše, to nije problem, to je dio igre i ne shvaćam to osobno.”

U međuvremenu, Ronaldo je u klupskoj karijeri igrao utakmice u Premier ligi, Seriji A, La Ligi i Primeira ligi.

35-godišnjak je otkrio da mu je najteži protivnik bio Arsenalov i Chelseajev branič Ashley Cole.

“Tijekom godina vodio sam neke velike bitke sa Ashley Coleom, on vam ne daje ni sekundu odmora”, rekao je Ronaldo za Coach Mag.

“Bio je tako uporan igrač kada je bio na svom vrhuncu, brz, tvrd u duelima. Znali ste da to nikada neće biti laka utakmica.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!